Foto van een Zelfbouw Zelfgemaakte constructies, bezig met gras inkuilen.Nog enigszins aangepast. De u-tjes boven breder gemaakt, en veren er aan zodat deze de klep recht boven de u-profielen komt te

Zelfbouw Zelfgemaakte constructies

dx11
Foto van een Zelfbouw Zelfgemaakte constructies, bezig met gras inkuilen.

Nog enigszins aangepast. De u-tjes boven breder gemaakt, en veren er aan zodat deze de klep recht boven de u-profielen komt te hangen.

Werkt nu goed, alleen de originele veren boven de cilinder mogen nog wat strakker.

Reacties

CaseCS130
Netjes, een hele constructie geworden.
dx11
Ja een boel werk van gehad, maar het werkt goed, en kan weinig aan stuk 😄
fendtjuh
Eerst moest hij zegmaar gewoon erin vallen met geluk? 😛 Want je zou denken dat de klep aan de onderkant naar achteren gaat staan zonder veren zegmaar.

Maximaal afladen trouwens, 5cm tussen de klep en de wagen, gras valt er net niet uit 😃
dx11
Eerst met de hand er in sturen he 😉 dit was direct al het plan, maar geen tijd gehad om de veren er nog voor het kuilen op te krijgen.

Dit ding laai je mooi vol met dat persschot! vierkant vol, tot 60cm boven de wagen 😄

ik schat dat we zo'n 40 kuub in een keer meenemen.
CaseCS130
Ik denk niet dat je er ver naast zit. Onze krone 6/48GL neemt wat meer mee als de turbo 3500, maar het valt me altijd mee wat eruit komt. Het is fors meer als wat uit onze oude turbo 2900 kwam.
dx11
Ja, wij zien het verschil met de 2900 ook duidelijk!

En dat was al een hele vooruitgang met de hsl2503 die we eerder hadden. 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw Zelfgemaakte constructies ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!