Foto van een Onbekend Onbekend, bezig met gras maaien.Verhart groen aan het maaien op de Oesterdam. Foto is geplaatst door manus op 26-05-2011 om 17:30:55, met 8 reacties.

HoverTrack Onbekend

manus
Foto van een Onbekend Onbekend, bezig met gras maaien.

Verhart groen aan het maaien op de Oesterdam

Reacties

-sjonnie-
Stoer ding
ome joop
Ik zou hem willen hebben met geblindeerde ruiten
Valtra n141
Zodat niemand kan zien dat jij er in zit zeker 😉
Abarth
Dit is een Hover-Track
Abarth
1 juni 2010 heeft Hover-Track een maaivoertuig afgeleverd aan fa. Verhart.

Verhart heeft gekozen voor een opbouw van herder en heeft een separate afzuigwagen. Deze afzuigwagen wordt achter de hover meegenomen worden.

Deze hovertrack heeft een 410 pk moter en zal in de winter ook ingezet worden met een houthakselaar van 50 cm. Achter deze hovertrack komt een 35 m³ silage wagen te hangen.

Bron: Hovertrack.nl
ome joop
@Valtra n141

Heel goed
marcoMFFAN
Ik, Abarth en roytieltjes hebben dit object verplaatst van Tractoren Onbekend Onbekend (Gras maaien) naar Tractoren HoverTrack Onbekend (Gras maaien)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van HoverTrack ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!