Foto van een Bertolini bezig met aardappels aanfresen.. Foto is geplaatst door fiatjuh op 28-05-2011 om 21:04:19, met 11 reacties.

Bertolini Frees

fiatjuh
Foto van een Bertolini bezig met aardappels aanfresen.

Reacties

t6010plus
Tijd over?
dx11
Ja, of juist niet. Misschien wel een iets te groot uitgevallen tuin 😄
t6010plus
@dx11

perongeluk bij de buuren bezig 😃
Boerenjongen16
@t6010plus Weet niet hoeveel m² aardappelen dit is, maar wij hebben voor de hobby een hoekje van 250m² aan aardappelen. En dat doen we met nog mankracht ( ploegje aan steel) En de kopeindjes van de bedden ophakken.

@fiatjuh Vind de bedden trouwens wel wat stijl opgereden/ aangeaard...
fiatjuh
@Boerenjongen16 ja de ruggen zijn wel iets stijl maar het is ook maar hobby,dit zijn ongeveer 150 m2 bildstars bedoelt voor eigen gebruik. gaat verder mooi met het freesje zo,was in een kwartier gedaan
caseih1056xl
Mooi 😎
fiatjuh
Boerenjongen16
@fiatjuh Zal straks 't eigengemaakt ploegje laten zien! ( Hoor wel niet op TF.nl maar dan verwijder ik hem naderhand wel weer. )
Boerenjongen16
Zelfgemaakt ploegje van ons...
alfredo
Ik, alfredo en radium45 hebben dit object verplaatst van Tractoren Onbekend Onbekend naar Tractoren Bertolini Frees (Ploegen / Eggen)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Bertolini Frees ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!