Sleepwagen 'Balance Of Power' van Dennis en Arno Gunnewick, wordt afgeladen met extra gewichten door kraanmachinist T. Strikwold met de Volvo EW140C van loonbedrijf Van Hal uit Voorst tijdens de Treck

Volvo EW 140C

Abarth
Sleepwagen 'Balance Of Power' van Dennis en Arno Gunnewick, wordt afgeladen met extra gewichten door kraanmachinist T. Strikwold met de Volvo EW140C van loonbedrijf Van Hal uit Voorst tijdens de TreckerTreck in Anholt (D) 2011.

Reacties

RuudBus
Is gebouwd door arno en dennis maar daar is die neem ik aan niet meer van
guus hiddink
Die zitten in amerika sebastiaan en de vader doen nu volgens mij de sleepwaggelverhuur de wagen staat altijd aan de aladnaweg tussen aalten en lichtenvoorde.
Abarth
Komt uit Barlo toch?
egesink
Of het barlo is weet ik niet.. wel dichtbij ja.. @maik weet daar wel meer van denk ik, hij heeft bij dennis en arno stage gelopen..
harmlandini
Volgensmij regenlen bastiaan en patrick het meeste, sleepwagen komt uit aalten

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo EW 140C ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!