Vandaag/gister uit de fabriek gerold en vandaag voor het eerst getest: de nieuwe Lely Welger RPC 445 Tornado. Ronald Bos heeft de eer om het als eerste te testen, dat deed hij vandaag hier in Nieuweho

Lely Balenpers

ronaldclaas
Vandaag/gister uit de fabriek gerold en vandaag voor het eerst getest: de nieuwe Lely Welger RPC 445 Tornado. Ronald Bos heeft de eer om het als eerste te testen, dat deed hij vandaag hier in Nieuwehorne.

Vanaf morgen meer op: landbouwpowers.nl/

Reacties

rickjd
Mooie pers, maar je zal maar n keer n nat dammetje hebben, spatborden krom en dat wieltje 8erop zal ook wel niet meer draaien als er een beetje grond in zit.

Maar mooi ding! Glimt nog helemaal 😃 Zullen wel 1 van de eerste balen zijn 😄
ronaldclaas
Dit zijn z'n eerste balen 😛
steyrdriver
Vreemde baal wat daar uit komt dan zo te zien 😃
international956
Deze komt bij martien visser weg volgens mij want toen ik daar gister was stond hij daar met een fendt 820 of 716 weet zo niet wekl type 😉
ronaldclaas
@international956

De Fendt komt daar idd weg! Lely pers is vandaag gebracht.

Kwam ik jou vanmiddag tegen? 😃
international956
@ronaldclaas

Nee ik ben de hele dag thuis geweest 😛 hoezo dat? 😄
ronaldclaas
Dat wieletje 8terop kan hij hydraulisch omhoog en naar beneden doen. Als hij in het land is doet hij hem naar beneden en op de weg omhoog.
fendttopper
@international956 De 820 stond er gisteren voor. hij reed net weg toen ik mijn trekker op kwam halen. Jolle bracht hem weg.
Zon pers heb me zwager ook gekocht en die had hem 3 weken terug al op z'n boerderij staan
ronaldclaas

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Lely Balenpers ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!