Foto van een BLOOPERS Huhh???, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door pv50076 op 05-06-2011 om 22:32:11, met 9 reacties.

BLOOPERS Huhh???

pv50076
Foto van een BLOOPERS Huhh???, bezig met poseren.

Reacties

Valtra-Fordpower
Woeste vacuumpomp van een melkinstallatie! 😃
casejxu
Daar lijkt t wel verdacht veel op ja haha...
deutzisthebest
Je kan zeggen wat je wil maar hij zuigt hard zo te zien :lol:
eddie
Ja of een flink rot van binnen 😛
casejxu
Elke vacuum pomp komt niet verder als 0.9 bar onderdruk!!
bunny bunn
Hat laatst op het werk ook zit ik rustig eem een broodje te eten kijk ik achterom zit de klep dicht wist niet hoe snel ik de aftakas uit moest zetten en de klep los doen
Meneer Kool
@casejxu

Correct en tevens juist.(al is je waarde van 0.9 niet geheel accuraat.. maar het punt is duidelijk)

omdat een druk niet lager kan zijn dan 0 atmosfeer, omdat het vacuüm dan materie loos is. Technisch gezien is het halen van het absolute vacuüm (0 atmosfeer of bar of pascal of wat je dan ook maar wil.. 0=0)onmogelijk.
casejxu
Naja ik bedoel maar te zeggen dat je je manometer nooit lager zal krijgen 😉 maar je heb gelijk de normale druk is 1 al zegt de meter 0 !

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de BLOOPERS Huhh??? ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!