Foto van een Fiat Someca Som 30B, en niet willen regenen he.... Foto is geplaatst door guy op 09-06-2011 om 18:39:47, met 14 reacties.

Fiat Sjomp

guy
Foto van een Fiat Someca Som 30B, en niet willen regenen he...

Reacties

Mispelaar
Ja hoor 😃 hier wel.
mf 35X driver
Verplaatse:P
fiat sjomp:P
Groothengeveld
Mooie combi, alleen jammer van die Sjomp die er op zit he 😃
fiat 666
Zeg wel Guy ,tword niet -,
tis al een ramp !
guy
@Groothengeveld

Op u gemak hé Sjomp 😛
Groothengeveld
Op u gemak. Mooie uitspraak. Moet ik onthouden. Hahaha
Abarth
Jij bent wel van de uitspraken ofniet, Daan?
Groothengeveld
Ja, vind ik mooi 😃 Kun je anderen ook nog eens aan het denken zetten he. Anders hebben ze vaak hun antwoord ook zo snel klaar.
Groothengeveld
Ik, Groothengeveld en Abarth hebben dit object verplaatst van Tractoren Fiat Someca Som 30B (Poseren) naar Tractoren Fiat Sjomp (Poseren)
guy
Das een uitspraak van hier 😛
Groothengeveld
Belgisch is wel een mooie taal hoor. En Belgen spreken vaak nog beter Nederlands dan de Nederlanders. Ze kennen de regeltjes wat beter 😃
fiat350
@Groothengeveld

ik heb eerder de indruk dat dat omgekeerd is...
Abarth
Spreken misschien niet, maar schrijven vaak wel! 😉 Het is een taaltje dat ik zo over zou nemen als ik er een half jaartje zou zitten! 😃

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat Sjomp ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!