Foto van een John Deere 8335RT, bezig met poseren.Op de voorsteling in Lissabon, Portugal.. Foto is geplaatst door StijnTheDeereDriver op 13-06-2011 om 14:04:13, met 6 reacties.

John Deere 8335RT

Foto van een John Deere 8335RT, bezig met poseren.
Op de voorsteling in Lissabon, Portugal.

Reacties

beertender
Ik, maartendankers en CoenNijenhuis hebben dit object verplaatst van Tractoren John Deere 8335R (Poseren) naar Tractoren John Deere 8335RT (Poseren)
anoniem
Zit er nu al gewoon een deuk in die uitlaat?!
en k vind de motorkap bij die RT toch wel jammer
@tomengels nope dat is zo die plooiing, RT en R zijn dezelfde kap. Een volledig dichte motorkap is niet zo mooi, en zo kan de warme koelinglucht 'niet' weg.
deerecase
Wat een enorm ding is dat zeg.
anoniem
@StijnTheDeereDriver

aha, ja ik weet dat ze dezelfde kap hebben. dat vind ik nou juist jammer bij deze omdat de uitsparing voor het wiel er nog in zit, terwijl er geen wiel meer is? ze hadden beter een andere ronding kunne maken

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 8335RT ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!