Foto van een Niemeyer schudder, bezig met gras schudden.. Foto is geplaatst door interpowerrr op 07-07-2011 om 21:52:10, met 13 reacties.

Niemeyer schudder

interpowerrr
Foto van een Niemeyer schudder, bezig met gras schudden.

Reacties

Deur324
Is zeker wel zelf gemaakt zekr dat wielstel, wij hebben deze schudder namelijk ook een 8 meter brede alleen dan zonder wielsteld, zijn wel zwaare schudders hoor zonder wielster, 960 kilo
Siebenga
Wat is er met die mais gebeurd joh?
CoenNijenhuis
@Siebenga

Die is net uit de grond gekomen.. 😛
Valtra-Fordpower
En van de winter zeker pas hakselen 😃
marcoMFFAN
Heb je in de winter ook nog wat te doen 😛
interpowerrr
@Siebenga

is al een oudere foto van dit voorjaar.
Deur324
@interpower, je moet is een foto maken van dat wielstel, ben wel benieuwd waar je hem aan hebt vastgelast enzo, ook hoe die in transport stand staat enzo.
interpowerrr
@Deur324

complete schudder is te koop bij ons 😉
Deur324
Ja kan best wel, heb deze schudder al alleen geintereseerd in het wielstel hoe je dat gemaakt heb enzo. en bevestigd hebt enzo. paar foto maken dus please aub.
me
Hoezo deutzje tilt hem toch ? En veel transport zal je wel niet hebben met een schudder denk ?
Deur324
Deutzie tilt hem hem lekker op ja, maar je voelt wel dat hij lichter stuurt dan, en ik was wel benieuwd hoe hij dat wielstel heeft bevestigd aan wat voor balken enzo?
interpowerrr
@Deur324

als je goed naar deze foto kijkt kun je het zien waar die gemonteerd is, zelfs cilinder is in beeld. als een smid deze foto ziet kan die hem zo namaken. als je alleen het wielstel wilt kopen moet je mij even een pbtje sturen, zal ik je het nummer geven.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Niemeyer schudder ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!