Foto van een Merlo P 34.7, bezig met balen halen.. Foto is geplaatst door Jur k deutz op 12-07-2011 om 19:50:37, met 16 reacties.

Merlo P 34.7

Jur k deutz
Foto van een Merlo P 34.7, bezig met balen halen.

Reacties

loki0134
Super mooie merlo loopt fijn ofniet?
deutz110
Mooie merlo ik rijd zelf met een schovel dat werkt ook wel mooi
wimhoek
Ja werkt dat fijh zo'n verreiker ?
loki0134
@wimhoek

ik vind ze super lopen het is alleen jammer dat alle krachten op een arm en cilinder komen terusten dus ze gaan lijkt mij de 10000 u niet halen (denk ik). teminste die bij me oud stage niet die doen om de 2 jaar een nieuwe kopen zodat ze de problemen voor zijn.
loki0134
wimhoek
Wij hadden een jcb te leen dat vond ik ook geweldig werken !beetje de klusjes boven in de stal kunnen doen.we hadden deze tijdelijk omdat trekker service beurt kreeg
wimhoek
En merlo mooie verreiker 's
loki0134
@wimhoek
ja dat zijn ook goeie verreikers hebben ze ook eerst op proef gehad en een claas scorpion 7045 variopower en de 9040 dacht ik.
ze vonden de jcb heel degelijk door zijn zware vooras dacht ik maar er zat net iets te groot prijsverschil in.
voor merlo hadden ze bobcat verreiker maar ze zeiden dat dat geen groot succes was teveel kapot in weinig tijd 😞
wimhoek
We hadden een jcb zonder as bodemplaat plaat de aandrijfas draaide iedere keer vol met gras en 1 x bijna warmlopertje gehad door t gras 😞 hadden we ook te leen geloof een 60-70 agri
loki0134
@wimhoek
zit dat er wel op dan standaard?
ooh door de wrijving met het gras ?
gebruiken jullie een verreiker om de gras bult mee vast te rijden? deze merlo is hydrostaat dus vinden ze nog niet zo leuk:( ze trekken het wel als je hem in de 1 zet maar daar zijn ze niet voor gemaakt lijkt mij.
wimhoek
Nee wij schudden rondebalen uit ik de stal vandaar dat er nog is wat gras tussen raakten
casejxu
@loki0134
merlo´s trekken het prima dankzij die hydrostaat! zit ook olie koeler op dus kan geen kwaad om m te laten trekken, dacht dat ze zo´n 28 ton konden trekken en dat is geen grap
loki0134
@casejxu
wow 28 ton dat is niet niks heb je dan de 120 pk motor er in? want in die van ons ligt de verkeerd motor. lag toch gewoon zelfde blok in ?
Jur k deutz
100 pk geen probleemen mee
brecht671
Hier ne merlo 30.7 gehad tot verleden jaar, die heeft de 10000 uren gehaald

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Merlo P 34.7 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!