Foto van een Schlüeter Super 1700LS, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door Schluterfan op 20-07-2011 om 18:44:49, met 8 reacties.

Schlüter Super 1700LS

Schluterfan
Foto van een Schlüeter Super 1700LS, bezig met poseren.

Reacties

larss
He,

is dit een prototype?
schluterman
@larss
Nee dit is een schlüter die gewoon in produktie is geweest.maar met een vernieuwde kabine met airco.En het is een van de laatste schlüters die gebouwd is.
Schluterfan
@schluterman
In principe is hij nooit in productie geweest, het is een "einzelstuck", m.a.w er is er maar 1 van gebouwd. Het is de allerlaatste Super ooit gebouwd, maar niet door Schlüter zelf, maar door Egelseer in 99 😉.
schluterman
@Schluterfan
Ik dacht dat er meer van gebouwd waren.Maar ja in de laatste series ben ik niet zo in thuis.
Schluterfan
@schluterman
Nee er is er maar 1 van gebouwd. Deze is nadien nog voorzien van een fronthef. Hij heeft ook 2 Compact 1350TV6 trekkers gebouwd, waarvan de ene bij Roger Wendt loopt.

De trekker op de foto loopt nu in de omgeving van Dortmund rond geloof ik.
schluterman
@Schluterfan
Ja die heeft meestal zoon groot zwart frontblok er voor in hangen.Daarom dacht ik dat er 2 van waren.
Schluterfan
@schluterman
Klopt, nee deze en die in Dortmund zijn de zelfde. Khoop em eigenlijk ooit nog eens te zien. Ik heb em in Hessen gezien in 99, toen Egelseer de trekker voorstelde, maar de camera moest dan toevallig zonodig die dag de geest geven, om dood te vallen...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super 1700LS ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!