Foto van een Zelfbouw Oprijwagen, bezig met trekkertrekken.. Foto is geplaatst door monteurtje op 29-07-2011 om 23:27:33, met 10 reacties.

Zelfbouw Oprijwagen

monteurtje
Foto van een Zelfbouw Oprijwagen, bezig met trekkertrekken.

Reacties

robinsiebring_IH
Das nog een eens mooie wagen!
monteurtje
@robinsiebring_IH

ja dat vond ik zelf ook haha.
heb er ook zat werk aan gehad, ik schat dat de wagen een jaar of 20 oud is. Ik heb het achterste stuk aangepast om mijn trekker erop te kunnen zetten en hem opnieuw een kleurtje gegeven.
robinsiebring_IH
Maar nu heb je ook wat! mij leek het ook wel wat zon kar voor trekkertrek enzo, maar zijn meestal een beetj prijzig 😛
monteurtje
Tja wat is prijzig?
je kan voor 2500euro een mooie degelijke wagen kopen maar ik kwam deze toevallig tegen voor nog geen 1000euro. is zeer degelijk en had geen spatje roest.
wiellagers en remmen zijn als nieuw alleen heb er andere banden en wielen onder gezet omdat ik bredere en jongere banden wilde.
ford8630power
Strakke wagen ja! Alleen als je een dikke 6 pitter koopt wordt het lastig 😉
monteurtje
Zou er ook nog oppassen hoor als t moet.
Maar tegen de tijd dat er een 6cil is dan moet ie wel 40km lopen dan ken die voor de wagen want altijd met die heftruck op pad is ook niks hahaha
1046
Heftruck met 40 gang
monteurtje
Ja ruim... toeren bijgegeven haha
1046
Grote wielen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw Oprijwagen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!