Oldtimerrit van onze landelijke gilde 2011.. Foto is geplaatst door Renaultman op 05-08-2011 om 15:56:35, met 15 reacties.

Fiat 450

Renaultman
Oldtimerrit van onze landelijke gilde 2011.

Reacties

deerefan
Zo dikke tridem 😃
Renaultman
Ja 😃 en er was genoeg bier aan boort ook
rudy
Als ik me niet vergis is dit een 450.
bunny bunn
Mooie wagens die tridems van zulke lengete alleend ze zwenken een beetje uit samen met een collega ook al eens achter gekomen
fiatfan
Denk ook 450...
RF-HanomagR19
Wat is voordeel dan van een tridem. Alleen voor bodemoppervlakte druk zal ik hem niet kopen.
Renaultman
@RF-HanomagR19

En waarom niet? Het is toch altijd goed om de druk op de bodem zo laag mogelijk te houden.
RF-HanomagR19
@Renaultman

98% van de tijd zit je toch op asfalt met zo'n kar. En 2 assen en 4 banden kunnen de 3500 kg ook makkelijk aan. Tevens slijten de banden nog harder met een tridem en je moet 6 nieuwe kopen.
Valtra-Fordpower
Deze wagens kunnen wel meer hebben dan 3,5ton. Hier reed er ook eentje (ingeruilt op een schamel-tandem) en daar stond een Bobcat S175 op. 😉
Renaultman
@RF-HanomagR19

Ja, daar heb je wel gelijk in veronderstel ik. En als het aankomt op steengruis vervoeren ofzo ben je idd ook beter met een tandem dan een tridem.
bunny bunn
Klopt op het type plaatje saat 3.5 ton maar dat is dat je hem met een auto/bus mag trekken denk ik maar er kan wel het dubbele kwa gewicht op zowat denk ik
RF-HanomagR19
Dat hij veel meer kan hebben weet ik 123 nog niet. Want des te meer hij mag hebben, hoe zwaarder zijn eigengewicht wordt, en hoe minder je erop mag vervoeren achter de auto. (en daarvoor is die juist gemaakt 😛 )

Maar het blijven mooie wagens (kost ook wat 😃 )
bunny bunn
En de 3.5 ton is volgens mij ook dat die niet gekeurd hoeft te worden
valmet6400power
Ik, stijntje1 en Johndeeretje hebben dit object verplaatst van Tractoren Fiat Onbekend (Poseren) naar Tractoren Fiat 450 (Poseren)

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 450 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!