Foto van een MB Trac 1600, bezig met haver hakselen. TF'er Joop3 met de MB-Trac 1600 en Mengele SH30H hakselaar. Onder de pijp TF'er International xl met de International 745XL en Mengele dubbeldoelwa

MB Trac 1600

joop2
Foto van een MB Trac 1600, bezig met haver hakselen. TF'er Joop3 met de MB-Trac 1600 en Mengele SH30H hakselaar. Onder de pijp TF'er International xl met de International 745XL en Mengele dubbeldoelwagen.

Reacties

dx11
Verlies je niet veel produckt tussen dat 'bovenschot' van de 'dubbeldoelwagen'?
thunderouspower
Mooi wark!!!!
Allrad
@dx11

Die kar is niet veel verder volgeblazen als op deze foto. Ik ben bang als je hem tot de rand toe volblaast dat het verliezen van de haver maar een klein probleem is...

@joop2

Worden er nog foto's geplaatst van mijn dikke combinatie?
sebas deutz150
Prachtig, hebben jullie er ook nog filmpjes van? jammer dat wij wat klasse missen qua trekker voor de hakselaar.
de korrelkneuzer kan je gewoon van de sh 30 afhalen? zie ik het goed dat de pijp van de sh 40 op deze zit?
joop2
@Allrad

Dat komt in orde vandaag
international xl
@joop2 Mooie foto!! Die dikke combie waar je zelf op staat moet er natuurlijk ok even op he! 😃
Allrad
@sebas deutz150

De korrelkneuzer kun je er in principe zo afhalen, maar dan heb je wel een vervangend deel nodig wat op de plek van de korrelkneuzer zit. Dit is overigens niet de hakselaar van joop3 maar mijn SH30, omdat die van joop3 nog een euhm, kleine reparatie moet ondergaan. De pijp zat vorig jaar inderdaad op de SH40, maar hoort bij deze hakselaar.
geert-jan claas
Machtig mooi!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de MB Trac 1600 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!