Foto van een Joskin Silagewagen Prototype, bezig met gras hakselen.Toen ik in Mei op bezoek was bij JOSKIN waren ze bezig met een nieuw projectje, helaas mocht ik geen foto's nemen :( MAAAR ooit moet

Joskin Silagewagen

Foto van een Joskin Silagewagen Prototype, bezig met gras hakselen.
Toen ik in Mei op bezoek was bij JOSKIN waren ze bezig met een nieuw projectje, helaas mocht ik geen foto's nemen 😞 MAAAR ooit moet die buiten komen, een vriend van me legde deze foto's vast, tijdens het gras kneuzen bij loonwerker Vital Laschet.
Nieuw type van silagebak... uitduwsysteem?? 😃

Reacties

tractorfreek
Nog de sticker en de vertikaale strepen 😉
@tractorfreek dit is een proto type, dan is er bijna nooit geen naam op..
en welke verticale strepen???
tractorfreek
@StijnTheDeereDriver Het zijn geen strepen maar inkervingen
@tractorfreek die 'inkervingen' is een soort van golfplaat, en dat was op de 'oude' karren, dit is een prototype, iets nieuws betekent dat, en deze gele platen zijn licht doorlatend..
WilcoH
Er zitten hier kunstof platen uit 1 geheel in om zo minmogelijk slijtage. en er zit dus ook geen profiel in anders schuift het niet makkelijk.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Joskin Silagewagen ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!