Foto van een Samson Bemester, bezig met bemesten.. Foto is geplaatst door Samson op 19-08-2011 om 15:30:01, met 7 reacties.

Samson Bemester

Samson
Foto van een Samson Bemester, bezig met bemesten.

Reacties

S Schenning
Mooi bemester, alleen vraag ik me af of de mest wel perfeckt verdeeld wordt met een slang pr twee uitloopen?
RuudBus
@S Schenning

dat wil ik ook wel eens zien maar het is wel een mooie oplossing. zo kan het nog met 1 verdeler

@Samson

zijn dat eigen schijven of komen die van vredo af wat ik me al eens heb laten vertellen?
mulders
Schijven hebben veel van vredo weg. en zal zeker wel mooi werken denk ik.
maar de verdeling heb ik mn twijfels over, omdat wij laatst een nieuw kaweco 9m met 2 kleine verdelers op proef hadden. de verdeling met de 2 kleine verdelers met excentriek erin vonden wij niet goed genoeg. het is wel mooi campact en licht van gewicht. ik ben benieuwt hoe de verdeling van deze bemester werkt.
gerrit power
Ik Denk dat weleens aardig mee kan vallen maar ik zou zoiets toch wel eerst willen zien. Maar slang moet wel precies in de midden zitten anders klopt verdeling weer niet.
Boerenjongen16
Ik denk dat het niet érg goed gaat werken... namelijk één toevoer voor twee schijven... lijkt mij als de bemester links naar ondere hangt ( door aflopend land of wat dan ook) dat de zwaartekracht roet in het eten gooit.

Zou hem op vlak land wel aan de gang willen zien 😄
jmos
@Boerenjongen16
Denk dat het niet alleen bij scheef land niet wilt. ik denk met vlak land dat de mest alsnog de weg met de minste weerstand kiest dus de weg met de minste bochten. Dus zoveel mogelijk rechtuit dus als de slangen er met een bocht naar toe lopen........

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Samson Bemester ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!