Foto van een Massey Ferguson 188, bezig met ploegen in noordwijkerhout.. Foto is geplaatst door warmerbros op 20-08-2011 om 19:27:10, met 9 reacties.

Massey Ferguson 188

warmerbros
Foto van een Massey Ferguson 188, bezig met ploegen in noordwijkerhout.

Reacties

RobDeutz104
En dat meld je niet effe, dat je met de 188 gaat ploegen!
warmerbros
Had je tijd gehad dan rob,toch moeten we met de cub en de hart parr ook een keer een filmpje maken,lijkt me echt mooi om die in hd kwaliteit te filmen,zat nog ff naar die hart parr te kijken toen in de zilk vanmiddag met de koffie,mooi joh die gijs zat zo mooi te stuiteren
RobDeutz104
Had ik tijd gemaakt, zeg maar wanneer je land hebt liggen, dan kom ik wel ploegen, en dat filmpje met gijs, elke week kijken de mannen er naar!
warmerbros
Toch mooi deze filmpjes gaan de hele wereld over als ze op vakantie zijn in drenthe kunnen ze zo in een internetcafe die filmpjes bekijken en gewoon weer rustig slapen,haha
RobDeutz104
Ja anders krijg ik ze niet naar bed!
warmerbros
Haha je mag me wel dankbaar zijn haha
NHtvt135
Mooie foto.
warmerbros
Dankje

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 188 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!