Foto van een Krone V12, bezig met Hennep hakselen Loonbedrijf Bosmans.. Foto is geplaatst door Toontje kemper op 20-08-2011 om 19:34:28, met 4 reacties.

Krone V12

Toontje kemper
Foto van een Krone V12, bezig met Hennep hakselen Loonbedrijf Bosmans.

Reacties

JD6930
Deze foto is vandaag genomen of niet? De JD 6810 van bosmans was in iedergeval even bij ons. Maar deze wagen als ik het me niet vergis ook?
Toontje kemper
@JD6930 dit was gisteren 19-08-11. ik ben er vandaag niet bij geweest maar hadden jullie gras gemaaid dan? en is hij met de Johny aan het hakselen geweest?
JD6930
@Toontje kemper

Oke. Ja het 2e deel van deze snee. Afgelopen woensdag en vandaag, omdat het op sommige plekken te nat was en het teveel werk was om in een keer te doen vanwege de grote kans op buien denk. Zal nog wel een keer de foto's plaatsen, heb een paar foto's van de JD hakselaar en de trekkers/wagens. Stefan reed met de JD. Joop was zelf met de Krone weg.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Krone V12 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!