2 van de 5 nieuwe hakselaars worden gebracht.... Bij Bruggeman. Foto is geplaatst door NBruggeman643035tsport op 23-05-2007 om 08:18:34, met 11 reacties.

John Deere Hakselaar

2 van de 5 nieuwe hakselaars worden gebracht.... Bij Bruggeman

Reacties

SkarphofJDFan
Vlinke investering
meijer
Dat is van mechanisatiebedrijf he
Die vrachtwagen is van john deere uit america en die man rijd voor john deere duitsland zo ongeveer dacht ik en ze kwamen er 2 tegelijk brengen..
kemper
Dat is wel mooi transport zo
meijer
Jah er zit volgens mij ook ene duits nummerbord op zow ana de kleur te zien
RobinBos
Mooie foto,
is inderdaad een duitse kombinatie, komt alleen in nederland om hakselaars te brengen. combine's en trekkers worden naar mijn weten opgehaald door een nederlands transportbedrijf (de groen)
Wat voor type's hebben jullie allemaal verkocht? konden jullie die demo 7800 niet kwijt? 😄
ljdekker
Is dat ding zo nie te hoog?
Wij hebben volges mij 2 7500 verkocht en 2 7400 en 1 7400 pro drive en die 7800 hebben we ook verkocht aan loonbedrijf sportel in midwolda...
Onee nou maak ik een foutje loonbedrijf sportel heeft de demo 7800 ma hebben een nieuwe 7700 gekocht....
masterdeutz
Zo dat zijn twee dikke hakselaars.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere Hakselaar ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!