Foto van een John Deere 7230R, de eerste van Nederland, bezig met poseren bij een benzinetankstation in Den bosch. Vrijdag 2 september 2011 omstreeks 06:30u.De opstap plaats voor het gebied: Geert-Jan

John Deere 7230R

JD6930
Foto van een John Deere 7230R, de eerste van Nederland, bezig met poseren bij een benzinetankstation in Den bosch. Vrijdag 2 september 2011 omstreeks 06:30u.

De opstap plaats voor het gebied: Geert-JandeKok bv, Jamo bv en Den Otter bv voor het evenement John Deere Setting Directions 2011 wat later die dag in Osnabrück zou plaatsvinden.

John Deere Setting Directions 2011 is een evenement voor John Deere dealers, loonwerkers en overige klanten.

Alle foto's die ik u laat zien zijn door mij zelf gemaakt met mijn eigen camera. Ik plaats ze niet allemaal in een keer wand het is een reeks van 170 foto's en 15 video's van de meest nieuwe John Deere producten zoals o.a. de john Deere Combine W, S en T serie, de John Deere 5R, 6R, 7R en 8R, de nieuwe persen van John Deere en noem het maar op. Dus het belooft wat! De video's zal ik een keer samenvoegen tot 1 of enkele video's en zulle ndan oo kte zien zijn op Tractorfan en Youtube.

Have fun!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 7230R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!