EFCO EF15,5/107 (= MTD) zitmaaier. Foto geeft goed beeld van maaiseizoen 2011.. Foto is geplaatst door Deeretown op 04-09-2011 om 20:03:34, met 7 reacties.

MTD Zitmaaier

Deeretown
EFCO EF15,5/107 (= MTD) zitmaaier. Foto geeft goed beeld van maaiseizoen 2011.

Reacties

jarifendt
Jah heb ik ook!
Deutz-5006
Ik heb er ook de nodige uren op gereden, zijn kwalitatief maar matige maaiers hoor!
Fokke
Wat zijn de zwakke punten als ik vragen mag ? Wij maaien hier al sinds 2006 echt volledig probleemloos met zo een (afkloppen :D) 😉
caseih1056xl
Het zijn bliksemse degerlijke maaiers hoor. Mtd bestaat al heel lang en bestaat ook uit meerdere merken
Deeretown
MTD zitmaaiers zijn "very basic" en er aan repareren is vaak ook geen pretje (dure onderdelen, nergens kunnen bijkomen, etc.). Maar goed daar is vaak het prijskaartje ook naar.
Husqvarna
@Deeretown
Heb er hier ook zo 1, wel vaak gekloot met v-snaren, dunne kabeltjes, maar hij maakt ook heel wat mee, ook hoog gras en ruig terrein, ruig terrein, de oude MTD's waren beter veel dikker blik ook, deze willen wel roesten maar zijn ook goedkoop en wel een mooi model tussen de Casen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de MTD Zitmaaier ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!