Foto van een Case 7130, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door robbert7130 op 05-09-2011 om 22:43:01, met 9 reacties.

Case International Interieur

robbert7130
Foto van een Case 7130, bezig met poseren.

Reacties

PatrickZ
Volgens mij hej alles wel op de foto staan ofniet
Laurens_DX
Wat is dat shutdown override knopje?
robbert7130
@Laurens_DX

ik weet niet...... patrick zal dat zeggen
PatrickZ
Hmm als hij storing heeft ( met de oil druk ) dan kun je die aan klikken dan slaat hij niet af en kun je als het kan rustig rijden..
ik heb hem 1x moeten gebruiken met een lek in het schakkel gebeuren, trekker krijgt een melding binnen, er gaat dan een lampje branden dat je hem uit moet zetten... zo niet dan gaat hij van zelf wel uit. druk je die knop in dan gaat hij NIET uit !
Laurens_DX
Oke duidelijk:) bedankt voor de uitleg!
international-633
Netjes, die bedrading van de 27mc 😃
hermanjohndeere
Daar is die dus voor 😃 is het erg als je deze indrukt als er niks aan de hand is? bij de magnum opt werk zit deze naast de zwaailamp en die heb ik ook wel is ingedrukt onder het rijden ipv zwaailamp 😃
PatrickZ
@hermanjohndeere

ach volgens mij niet maar kunt hem beter niet in drukken lijkt mij

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case International Interieur ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!