30 graden, hemelsblauwe lucht ,  /- 70 Schlüter trekkers die genieten van de zon en veel bier, korte omschrijving van het Schlütertreffen in Grabmühle :)

Schlüter Meerdere

Schluterfan
30 graden, hemelsblauwe lucht , /- 70 Schlüter trekkers die genieten van de zon en veel bier, korte omschrijving van het Schlütertreffen in Grabmühle 😄

Reacties

schluterman
Ja ja een van de mooiste schluter treffen vindt ik.
Nog iets interesands gezien simon.
SchluterMarco
Mooie foto's Simon, ik hoop op nog meer foto's. Heb je ook foto's van de omgebouwde Compact 750 (Compact 1550) gemaakt?
Schluterfan
@schluterman

Er liep daar toch wel vrij zeldzame trekkers rond! Zoals de Super Tronic (5stuks gebouwd), Super Trac 2200TVL (6stuks gebouwd), Profi Trac 2500VL (13stuks gebouwd)... Maar niet alleen tussen de grote jongens zat het zeldzame, een Super 550 SV zie je ook niet elke dag, en al zeker niet met voorwielaandrijving!

@schlutermarco

Ik heb er net eentje op TF gepost, maar heb er meerdere. Het was wel mooi gemaakt, vond het meer hebben dan de Profi Gigant...
Schluterfan
Owja, er stond ook een prachtig onderdelenkraam voor Schlüter trekkers. Ik heb er 2 bollen voor de versnellingspoken gekocht, want bij de mijne zag je de nummertjes niet meer. Hij had ook een onderdelenboek liggen voor de Super 6 en 8cilinders, dat heb ik dan oko maar meegebracht, samen met nog wat kleiner spul.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Schlüter ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!