Foto van een John Deere 6170R, bezig met poseren op de costumers day van john deere in osnabrück.dat ding voor in de hef is een sensor zo kan hij uit zich zelf het zwad volgen en hoeft er niet meer g

John Deere 6170R

rvandervelde0
Foto van een John Deere 6170R, bezig met poseren op de costumers day van john deere in osnabrück.

dat ding voor in de hef is een sensor zo kan hij uit zich zelf het zwad volgen en hoeft er niet meer gestuurd te worden

Reacties

Johndeeretje
Mooie foto
edwin 283
Mooie foto maar dat niet sturen vind ik maar niks!
zo worden het allemaal van die luie donders, je hoeft in de nieuwe trekkers al bijna niks meer te doen en dan ook niet meer sturen!
T moet niet gekker worden!
MOOI-WARK
Hij kijkt scheel! 😛

Inderdaad dat sturen vind ik ook niets. Bouw dan gelijk een computer gestuurde trekker die je via de computer kan besturen, of gewoon helemaal niet auto-steer!
NHSanderJD
Zo ken je het ''trekker'' rijden toch niet meer leren als je op zo een ''trekker'' begin met rijden. Het zal in de loop van de tijd wel goedkoper voor de loonwerken zijn dat je mensen met minder ervaring er ook op kan laten rijden.
johndeere7920
Hij volgt de wiers en hoe doet hij dat op het kopent dan?
MOOI-WARK
@johndeere7920

Hij stuurt gewoon stiekem met zn benen 😛 😃
edwin 283
@NHSanderJD

Het is wel handig voor lui die nooit zullen leren trekkerijden 😃
JD6930
@johndeere7920

Dan wel sturen denk, weet de uitleg niet meer.

Prachtige foto, das zeker.

Volgens mij zaten wij tijdens een van de 3 demonstraties best dicht bij elkaar. Die foto van die 8360RT scheel maar een haartje, alleen door die pet ofzo bij mij op de foto kun je zien dat het 2 verschillende foto's zijn.
rvandervelde0
@MOOI-WARK
ja en niet zo'n beetje ook
fstokman
Woeste uitlaat niet zoals bij die case en deutz van die grote dingen waar je je hooft in kan douwe en dat er dat een klein piepke in zit waar je hand dan nog nie in pas... heeft dj mooi gemaakt als je nou dat rooster ervoor chrome maakt is het compleet dubbele zwaailampen er ook op 😃
william brooymans
Hij regelt alleen de snelheid met die balk voorop. dikke wiers langzamer, dunne wiers sneller. met een pers erachter zou ie misschien automatisch links en rechts over de wiers kunnen sturen voor een betere pakvulling. mooi stukje techniek om de maximale capaciteit uit persen en opraapwagens te halen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6170R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!