Foto van een Leyland 282turbo, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door de vries op 12-09-2011 om 16:00:18, met 9 reacties.

Leyland 282 Turbo

de vries
Foto van een Leyland 282turbo, bezig met poseren.

Reacties

wouter_
Ik, radium45 en marcoMFFAN hebben dit object verplaatst van Tractoren Leyland onbekend (Poseren) naar Tractoren Leyland 282 Turbo (Poseren)
MaartenMandemaker
Blijven mooie trekkers. 282 zie je ook bijna niet.
case maxxum 5140
He sjoerd mooie trekker nu moet die nog een keer voor de sleepwagen maar dat zal dit jaar wel niks meer worden wat een klote zomer keer op keer weer trekkertrek afgelast.
lematrac
Mooie trekkers, vooral de 282, heeft een mooi geluidje.
is de turbo er later opgebouwd, want volgens mij hadden de eerste
fabrieksgebouwde 282 tractoren een synchro versnellingsbak.
ik heb zelf ook enkele leyland tractoren (472 en 2100 ) en een
marshall 702 en nog een nuffield dm4.
(472 zonder cabine staat ook op deze site)
MaartenMandemaker
@lematrac

Zul je een keer foto's willen plaatsen van die trekkers? 😄 Wij hebben eerder ook met Leyland en een Nuffield gereden, blijven prachtige trekkers. Hebben een 260, 262, 270 een een Leyland 804 gehad. En een Nuffield Universal Three
de vries
Er zit een heel mooi geluid in deze trekker het is een 272 met van af de fabriek een m&w turbo pakket er op ik heb ook nog een leyland 272.
lematrac
Wil je eens een video van de 282 op tractorfan zetten, kunnen
we meegenieten van dat geluidje
de vries
Ja is goed ben nu bezig met de remmerij te reviseren als ik daar klaar mee ben dan maak ik wel een filmpje echt een prachtig geluid

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Leyland 282 Turbo ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!