Foto van een Valtra 6200, bezig met ploegen / eggen.. Foto is geplaatst door Staatsboswachter op 22-09-2011 om 16:37:07, met 6 reacties.

Valtra 6200

Staatsboswachter
Foto van een Valtra 6200, bezig met ploegen / eggen.

Reacties

Rega
@Staatsboswachter

Bosbouw trekker?
Staatsboswachter
@Rega

Inderdaad, een Valtra die aan vrijwel alle kanten is aangepast op de bosbouw. Volledige bepantsering onderop, hele hefinrichting is afgeschermd met metalen platen etc. En voor de motorkap hebben we ook nog drie aparte beschermplaten. Maar daarvan staat wel een foto tussen mn andere foto's.
Rega
@Staatsboswachter

Ok das zware machine, is dit dan staatsgrond of is dit gewoon hobbyen?
Staatsboswachter
@Rega

Nou, staatsgrond is het sowieso niet. Een veel gemaakte vergissing van iedereen is dat ze denken dat Staatsbosbeheer nog steeds overheid is. Staatsbosbeheer is echter een verzelfstandigde organisatie, die verantwoording af moet leggen aan het ministerie. De naam Staatsbosbeheer is alleen aangehouden omdat iedereen die kende, maar het woordje 'staat' is dus niet meer van toepassing.

Maar om op je vraag terug te komen: Dit is op grond van Staatsbosbeheer, en het is werk dat gewoon moet gebeuren, maar desalniettemin vind ik het donders mooi werk (A)
En de machine is niet heel zwaar hoor, gewoon een trekker van 80 of 90 pk met beplating zodat je echt het bos in kunt.
Rega
Ok dan is het nu duidelijk, super mooi joppie lijkt me dat dan wel 😛

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra 6200 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!