Foto van een New Holland FR 9050, bezig met maïs hakselen.. Foto is geplaatst door Job op 25-09-2011 om 19:11:27, met 13 reacties.

New Holland FR 9050

Job
Foto van een New Holland FR 9050, bezig met maïs hakselen.

Reacties

Fendt-718
Arme schuitemaker kar 😛
jvdb
Beetje klein karretje voor die hakselaar
ome joop
Arme trekker piloot bedoel je.
gerben
Dit is de firma fokkert,hun hebben toch 2 van die aangedreven joskins?
Valtra n141
Net wat Joop zegt, trekkerchauffeur is slecht af.
interpowerrr
Je gaat anno 2011 toch niet meer omkoppelen??? 😞
county1124driver
@interpowerrr

wij ook nog hoor:O en dat duurt GVD veelste lang. geprutje
Valtra n141
@interpowerrr

Ken er wel een paar die dat nog steeds doen ja. Net wat @county1124driver zegt. Geprutje van niks.
Baltus_steyr
@Valtra n141

geprutje van niks, als je een oppikhaak hebt en een snelle hydro wissel hebt(wat je ook vaak op voorladers hebt zitten!!) dan gaat het toch best snel en makkelijk! This maar net wat je wilt/doet. En mischien moest deze loonwerker deze wagen wel mee nemen voor de boer die eventueel mee rijdt?!!
ome joop
Als een boer denkt te kunnen mee rijden haalt hij zelf ma een wagen. Snelwisselsystemen of niet het werkt gewoon niet. De hakselpiloot pleurt die wagen er achter weg en die zakt vervolgens aan de grond en tegen de tijd dat die trekkerpiloot hem er weer achter heeft is er al een 2e wagen vol die dan tegelijk bij de kuil zijn en in die tijd staat de hakselaar stil. kortom alleen ma elende.
ford8630power
Gewoon opkiepen en er achterwaarts achteraan rijden, geen geknooi.
Poppink
Achterwaarts erachteraan lijkt me ook niks. waarom achterwaarts als voorwaarts ook prima kan. niet extra moeilijk gaan maken 😛 als de hakselpiloot goed de pijp bedient valt het hartstikke mee met wat je morst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland FR 9050 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!