Onder een felle zon met een warm temperatuurtje werd afgelopen woensdag deze John Deere 6910 trekker gereed gebracht voor transport naar de nieuwe eigenaar! Het was passen en meten voor de mannen van

John Deere 6910

JD6930
Onder een felle zon met een warm temperatuurtje werd afgelopen woensdag deze John Deere 6910 trekker gereed gebracht voor transport naar de nieuwe eigenaar! Het was passen en meten voor de mannen van Geert-JandeKok bv om alles op de dieplader te krijgen. De fronthef van deze trekker is verder opgeklapt om te zorgen dat de oprijplaten van de Mac-semi dieplader omhoog konden.

Daag beestje! 😛

Reacties

johndeere6910
Export ?
JD6930
@johndeere6910

Geen idee. Ik schat dat ie gewoon ergens in Nederland of België rond rijd, maar kan goed zijn dat deze over zee ofzo is gegaan. Hij was al een tijdje geleden over gespoten dacht ik, vandaar die goede lak. Aangezien ze bij export er gloednieuw uit moeten zien kan dat best zijn ja. Ben vergeten te vragen waar die heen ging.
WimBe
@JD6930

Quote:
bij export er gloednieuw uit moeten zien

Huh leg uit? Hier is het juist andersom...
fendtjuh
Ik denk dat hij bijv Amerika oid bedoeld, omdat alles dan brandschoon moet zijn ivm ziektes en weet ik wat.

Al lijkt me het vreemd dat zo´n beesie nog zo ver weg gaat.

Passen en meten? Erop rijden, hefarmen in en klaar, das nog nooit zo makkelijk geweest ja...
JD6930
@fendtjuh

Dat bedoel ik idd. ja, maar ik denk ook niet dat deze naar Amerika is gegaan. Ik schat dat deze gewoon door iemand in Nederland is gekocht. omdat ze zeiden dat deze al een tijd geleden over is gespoten lijkt mij de kans groot dat de vorige eigenaar hem overgespoten heeft en dat ie niet bij de Kok overgespoten is voor bijv. export. Als ik ook zag wat voor vracht hij op de dieplader had staan denk ik ook neit dat hij de tijd had om hem naar Antwerpen of Rotterdam ofzo te brengen.

Nou, zo makkelijk was het niet hoor. Ze zijn er wel even mee bezig geweest, Er stonden 2 minigravers op, 1 shovel van rond de 6 a 7 ton, en deze trekker. De kleinste minigraver hebben ze nog dwars helemaal vooraan op de dieplader gezzet en daar recht tegen aan de 2e, toen de bakken van de shovel daar weer tegen aan en afgekoppeld, toen de giek omhoog en de shovel weer een meter ofzo naar voren en daarna de trekker, en toen de hefarmen ingeklapt, toen was er uiteindelijk nog net een halve meter over of minder toen de oprijplaten omhoog waren. Zie onderstaande foto's:
fendtjuh
Aha dat was idd ff passen en meten. Dacht dat je alleen de trekker bedoelde. Mooi vol vrachtje in ieder geval!
Valtrapowerr
Monster trekker! wanneer kom je em brengen haha
JD6930
@fendtjuh

Ja, het was passen en meten om die er nog o pde krijgen he. 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6910 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!