Foto van een New Holland FR 9080, bezig met maïs hakselen. Quirynen, Merksplas (B). Foto is geplaatst door Martin Holland op 01-10-2011 om 19:14:17, met 10 reacties.

New Holland FR 9080

Martin Holland
Foto van een New Holland FR 9080, bezig met maïs hakselen. Quirynen, Merksplas (B)

Reacties

devermeiren
Mooi,dat bedrijf wilk ook wel eens een keer spotten
Martin Holland
Da's heel makkelijk, je rijdt gewoon naar de Koekhoven, en als ze bezig zijn rijden daar constant karren heen en weer, en dan hoef je daar maar achteraan te gaan..
tractorquintentje
Met een fiets is het nog niet zo praktisch om ze te volgen hoor 😛
Martin Holland
Mja, dan gaan ze iets te snel. Maar dan kun je het evt. vragen waar ze bezig zijn?
Jerrykerkenveld
Maar ze hebben toch alleen deze uitvoering in 9060?
tractorquintentje
Is ook maar een halve black power 😉
wouter_
@Martin Holland

als je dat wil weten moet je eerst nog een trekker laten stoppen om het te vragen wat niet zo gemakkelijk is!
tractorquintentje
Beste dat je kunt doen is gewoon naar quirijnen thuis rijden en dan met een combi meerijden tot de akker 😉 zo doe ik het wel meer, bespaart moeite en als je naar een akker moet die weer 20km verder ligt moet je daar niet heen fietsen 😛
wouter_
Idd, als je met je fiets een eind moet rijden dan zijn ze misschien gedaan tegen da ge ginder zijt. en als je meerijdt zijn ze altijd nog wel bezig en je moet ze niet gaan zoeken en je wordt er niet moe van 😃

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland FR 9080 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!