De grond werd alweer groen, dus was het ook hoog tijd dat het graan de grond in ging ;). Foto is geplaatst door Staatsboswachter op 06-10-2011 om 17:44:46, met 10 reacties.

Valtra 6200

Staatsboswachter
De grond werd alweer groen, dus was het ook hoog tijd dat het graan de grond in ging 😉

Reacties

eddie
Dus eigenlijk te vroeg geweest met het grond bewerken 😛
Staatsboswachter
@eddie

Ja, simpel bekeken wel. Had het graag eerder willen zaaien, maar goed, wegens weersomstandigheden en spoedklussen helaas overmacht he 😉
eddie
Ach ja, wat zaai je hier nu in ? En is natuurland neem ik aan ?
Staatsboswachter
@eddie

Even uit mn hoofd, winterrogge. En is inderdaad een natuurland. T moet gewoon een graanakkertje worden met veel kruiden. Tel hier in het voorjaar het omliggende grasland met koeien bij op en je hebt een hele mooie entree voor een druk bezocht bos;) Das een beetje de achterliggende gedachte. Andere bijkomende voordelen is de schuilgelegenheid voor klein wild en vogels, en dus ook voedsel voor deze diertjes 😛
eddie
Aha duidelijk 😉 want als het gewoon echt om het product rogge doet dan moet je het goed bewerken en goed bijhouden om er een beetje winst op te draaien, het is altijd een strijd tegen het onkruid.

Maar wel mooi werk 😄 Je werkt gewoon bij Staatsbosbeheer ? en dan ben je boswachter of heb je een andere functie ?
Staatsboswachter
T is zeker mooi werk. Ben blij dat ik nog een beetje aan trekker rijden toe kom. Zeg altijd voor de lol: Beetje boeren in de baas z'n tijd 😛

Maar op verjaardagen hou ik het meestal bij boswachter. Maar m'n officiele functienaam is medewerker beheer. En kort gezegd hou ik me bezig met:
Al het trekkerwerk.
De pacht (dus contact houden en contracten maken met alle boeren die grasland huren bij Staatsbosbeheer).
Alle werkzaamheden rondom de houtoogst en het begeleiden daarvan.
En nog veel meer kleine en grotere dingetjes eromheen 😉
eddie
Oke, dat is zeer zeker mooi werk 😉 Maar ook wel mooi dat je niet altijd op de trekker zit maar gewoon de combinatie van dat werk, ideaal lijkt mij dat :)Ook wel mooi om die fotos in jou profiel te zien, toch even weer wat anders dan gewoon boeren.
Staatsboswachter
Klopt, en er komen binnenkort weer foto's bij van hout slepen, bosploegen etc. Is inderdaad weer eens iets anders dan de gemiddelde foto's hier he 😉 Hoewel die natuurlijk ook mooi zijn!
CoenNijenhuis
@Staatsboswachter Dan kom je zeker ook nog wel eens in Velp..

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra 6200 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!