Foto van een Fendt 820, bezig met vast zitten.. Foto is geplaatst door BoervanHarten op 09-10-2011 om 21:45:06, met 27 reacties.

BLOOPERS Vast

BoervanHarten
Foto van een Fendt 820, bezig met vast zitten.

Reacties

ljdekker
Sommige lui moet ook altied door het dikste gaat heen.
DESLAGERURRE
@ljdekker

kun jij ook goed heb ik mij laten vertellen 😃
ljdekker
Hoezo?
S Schenning
Wie is dit met een 820 voor en pg 25? DK lijkt me?
Mengeledriver
😃
DESLAGERURRE
Ik wou het niet zeggen :lol:
Mengeledriver
Hebben ze de Case pittenschieter al weer aan't dorsen dan?
DESLAGERURRE
Ik hoop het wel .. heb um nog niet weer gesproken .. slecht berijk daar met GSM 😉
Mengeledriver
Via tf dan?
Mengeledriver
Is dit niet wat voor hun? :
jouwstra
@S Schenning

niet de grootste trekker voor een pg 25 😃
wel een beetje nat, mssn beter ff kunnen wachten met mestrijden, het mag nog tot de 15e
hollander
We hadden em weer aan de gang zaterdag maar nu is rijgetriebe kapot.Tijd voor een nieuwe (andere) k tzooi!
Wimbo
@Mengeledriver

Lag zeker te slapen. 😃
BoervanHarten
@ljdekkermoest van de baas, door het dikste gat
BoervanHarten
@S Schenning Dk ja, dat klopt, bij steenwijk dairy.
DESLAGERURRE
@hollander

godver teun .. je treft het wel dit jaar ... hoe veel hij er al af dan ? en heb je ook weer een ander telefoon nummer ?
S Schenning
@BoervanHarten

Dacht dat steenwijk een 8520 hier voor deze tank had staan...
Doen jullie syreN in de mestsilo mengen 😛
hollander
@DESLAGERURRE

nee heb nog het zelfde nr. hebben vandaag de komplete aan drijving nog een bij lans gelopen en hebben ondekt dat de bussen van de aandrijving (zoals bij de claas jaguars 600) naar het wiel toe kapot zijn dus viel mee moet nog dik 100 ha schiet niks op zo.
DESLAGERURRE
Kreeg een vrouwtje aan de telefoon .. met : dit nr is niet in gebruik .. anders kreeg ik altijd z'n duits vrouwtje aan de telefoon 😃
BoervanHarten
@S Schenning Ach, eerder wel, maarja, die staat nu in duitsland op de maïs bult en deze trekker is een stuk zuiniger, dus rijdt men tegenwoordig liever met deze trekker 😉 scheelt wel 6 liter diesel per uur!
S Schenning
Boervanharten

Is hij overgestapt op fendt dan?
Maar mij maak je niet wijs dat dit opschiet met die veel te lichte trekker er voor.. Die ander 8520 is ook zo dik opgevoerd, dus geen wonder dat die zuipt.
BoervanHarten
Nou Schenning, als ik daar in duitsland keek zag ik toch echt dat fendt de overtoon heeft, 3 of 4 820 en een 818. Maar dit is nog de enigste fendt hier, maar het zou mij niks verbazen als hij toch nog een fendt hier heen haalt. Of hij volledig zal overstappen...ik weet niet, de JD dealer zit natuurlijk wel relatief dicht in de buurt.
Dit schiet wel degelijk op, die JD doet met transport niet meer dan 42 km/h, die fendt 55 km/h, en aangezien er nogal veel transport over de weg is, scheelt dat nogal, op het veld maakt het niet veel uit, de snelheid blijft het zelfde. Het zit hem voornamelijk in het brandstofgebruik en het rijcomfort dat men de Fendt kiest boven de JD
S Schenning
Had het over denemarken, ben er nooit geweest in DE.
Jij heb wel lef als jij met een volle vracht 55 gaat rijden, met die lichte trekker voor dat werk. Met volle vracht vind ik het bij 40 al snel genoeg gaan met een 14 ton trekker er voor. Die tank is je gewoon de baas als je niet goed uitkijkt
BoervanHarten
OP een vlakke rechte weg kan er weinig misgaan naar mijn mening, je moet gewoon tijdig afremmen voor bochten en afslagen. Ook in drukke gebieden even gas terug, mocht er iets onverwachts gebeuren. Gelukkig heeft deze wagen wel 2 assen gestuurd, dat scheelt natuurlijk al heel wat in de stabiliteit. Wat de wagen eigenlijk nog moet hebben zijn luchtremmen, maar ja, je kunt niet alles hebben. En meestal red je de 55 niet met een volle lading, wordt voornamelijk met een lege vracht gehaald.
tractorliefhebber
Ik, Siebenga en deeremeneer hebben dit object verplaatst van Tractoren Fendt 820 (Vast Zitten) naar Tractoren BLOOPERS Vast (Vast Zitten)
rijkjd
Is dit in duitsland of in denmarken?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de BLOOPERS Vast ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!