Foto van een John Deere Meerdere, bezig met vast zitten.. Foto is geplaatst door robbert7130 op 18-10-2011 om 10:38:19, met 10 reacties.

BLOOPERS Vast

robbert7130
Foto van een John Deere Meerdere, bezig met vast zitten.

Reacties

Johndeere6210r
Tractiekarren? Neen, tuurlijk niet.... Voor wat is dat goed, laten we drie trekkers voor een kar van 14 ton zetten, dit is toch veel voordeliger 😃 😛.
newholland6640
@Johndeere6210r

Alsof dat met zeer natte omstandigheden helpt! Op water kun je niet rijden!
Johndeere6210r
@newholland6640

Wie beweert er wel toch dat er op water kan gereden worden 😛? en JA, tractie helpt wel bij zeer natte omstandigheden, het heeft idd zijn grenzen, maar het is alleszins efficiënter dan in bovenstaand voorbeeld.
newholland6640
@Johndeere6210r

Tractie hoeft gewoon niet nodig te zijn! Dan moet je andere methode kiezen. Vroeger ras. Mais aankopen. Of tussen stroken zaaien! Is dat nou zo moeilijk?
Johndeere6210r
Ja, natuurlijk... een 14 jarige gaat het eens uitleggen hoe het moet... Ooit al een tractiekar in het echt gezien of de binnenkant van een trekker?
hansjee
@newholland6640 Vaak kun je wel op water rijden omdat dit betekent dat de grond eronder kei hard is, mais aankopen en je eigenmais laten staan vindt ik zeverpraat waar je niksaan hebt.
hansjee
@Johndeere6210r Hier komen jullie met je tractiewagens ook niet overheen
newholland6640
@hansjee

Die redenatie klopt helemaal. Maar soms zit er in de grond zoveel modder dat het bijna water is. En OP water kun je niet rijden! Begrijp me nou niet verkeerd he
Johndeere6210r
@hansjee

Ik was er niet bij, dus kan niet zien hoe de grond er echt aan toe lag. Tractie geraakt idd niet overal door heb ik ook al verschillende keren gezegd, maar ik vraag mij af of deze is weggeraakt met die twee trekkers alleen? Tractie is een HULPmiddel en geen WONDERmiddel. In iedere geval raak je vele malen verder dan karren zonder tractie.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de BLOOPERS Vast ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!