Foto van een Logo Loonbedrijf, bezig met poseren.Oude CAT 320CL van Cor Beets uit Purmerend. Zou via een handelaar naar Afrika gaan, maar de Afrikaanse afnemer wilde of kon niet betalen.Daarom draait

Logo Loonbedrijf

dickt
Foto van een Logo Loonbedrijf, bezig met poseren.
Oude CAT 320CL van Cor Beets uit Purmerend. Zou via een handelaar naar Afrika gaan, maar de Afrikaanse afnemer wilde of kon niet betalen.
Daarom draait de kraan nu tijdelijk in de verhuur bij boerderij Neerheide in Hummelo om een perceel bouwland te egaliseren.

Reacties

berenkracht
Haha en met dise de magnitron met de klapkar vol laaien!!
joozt
Heb d'r net ook heel even opgezeten en gedraaid, mijn kraanontmaagding! 't Is wel wennen maar kan me voorstellen dat het mooi werk is! 😃
ford5000
Is zeker mooi werk.
Vooral met een echte kraan zoals deze. 😃
dickt
@berenkracht

Ging lekker snel gisteren toen er een echte CAT machinist op zat.
marcelihc844s
Das onze kraan. die hebben we verhuurt,
dickt
@marcelihc844s

Was een mooie kraan. Heeft daar even gedraaid om een stuk grond wat af te vlakken. Een vriend van mij woont daar vlakbij en heeft ook een weekend met deze kraan gewerkt. Hij zit zelf op een CAT316M.
dickt
@marcelihc844s

Er staan nog meer foto's van deze kraan bij CAT320C

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Logo Loonbedrijf ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!