Foto van een Kaweco Transfer 50, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door RuudBus op 29-10-2011 om 21:10:10, met 12 reacties.

Kaweco Transfer 50

RuudBus
Foto van een Kaweco Transfer 50, bezig met poseren.

Reacties

deerefan
Wel mooi bakkie 😉
Newholland-Fendt
Wat is het verschil met een Radium? of is dit een nieuwe type aanduiding?
Machineman
Aangedrevn as ofzo? extra olietank
fendt308-driver
Hoogkieper?
Machineman
Dubbelframe dus dat zal wel kloppen... maar ook in combi met die aangedreven as?
smeitink
Hier zat geen aangedreven assen onder
RuudBus
Dit is een omgekeerde haakarm zonder de haak, voor het lossen schuif je de bak een meter terug en hef je hem omhoog, de knikdissel heeft daar ook een kleine functie in. die stond omhoog.

dat zijden wij ook al, maken ze wagens met aangedreven assen en luchtdrukwissel, en dan verwacht je ook dat het hier op zou zitten. zeker omdat die als overlaadwagen functioneerd en ook zwaarder zal zijn dan de rarium's door dat frame van een haakarm
RuudBus
...
Machineman
Idee goed, uitwerking minder dus weer... 😞 Neem aan dat dit voor de nattere percelen is. dus jaag je met je transfer in de grond en de radiums lopen door???!!!!!
RuudBus
@Machineman

dat is een theorie dat zou kunnen kloppen
Machineman
Maak dan een wagen met achter een groot aangedreven wiel, laad vloer er al schuin in (over het wiel), evt uitklappen oid en je bouwt lichter goedkoper (althand de bak constructie) en beter....

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kaweco Transfer 50 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!