Foto van een Tractors Diverse, bezig met poseren bij Geert-JandeKok BV Esbeek.Tja, het raden en tellen kan beginnen! :D Dit zijn trouwens niet alle trekkers van het mechanisatiebedrijf, dit is misschi

Tractors Diverse

JD6930
Foto van een Tractors Diverse, bezig met poseren bij Geert-JandeKok BV Esbeek.

Tja, het raden en tellen kan beginnen! 😃 Dit zijn trouwens niet alle trekkers van het mechanisatiebedrijf, dit is misschien net de helft denk 😛

Iemand interesse? 😃

Reacties

Johndeeretje
Die JD en Fendt zijn toch het mooiste
fendtpower123
Welke jd?
ik zie er 4 😛
JD6930
De trekkers zijn allemaal appart terug te vinden op: geert-jandekok.com/nl/

Valtra Valmet 8200
Fendt Favorit 511 C
Deutz D 8406 ???
John Deere 3050
Renault Ares T 25 RZ
John Deere 2030
Styer 9105
John Deere 7710 ???
John Deere 6910 ???
Mc Cormick / Case ... ???
John Deere 3350
John Deere 6400 ???
JD6930
@fendtpower123

Ik zelfs 6 😉
Johndeeretje
@fendtpower123

rechts naast die renault
Newholland-Fendt
Allemaal maar oud spul 😃
JD6930
@Newholland-Fendt

Tja, het nieuwe en 2e hands vanaf dacht ik 2000 staat veilig binnen he! 😉 En dat zijn er niet veel minder als deze rij 😃 😛
Newholland-Fendt
Kan beter 't nieuwe spul buiten zetten, dan komen er wat meer mensen kijken 😃
JD6930
@Newholland-Fendt

Het bedirjf is snachts gesloten he 😛 Dan is het niet de bedoeling dat er dan mensen komen 😛
Toontje kemper
Die fendt is van De Kroon uit Berkel-enschot geweest.
Toontje kemper
De steyr is een 9105.
Newholland-Fendt
@JD6930
D'r zijn toch zo veel mechanisatiebedrijven die ook nieuw spul buiten hebben staan?
JD6930
@Newholland-Fendt

Ja, maar veel van die hebben ook vast en zeker regelmatig bezoek van ongwenste gasten die met meer naar huis gaan als de bedoeling is. Als je slim bent zet je nieuw spul binnen. Zeker als mechanisatiebedrijf. En zeker een mechanisatiebedrijf van zo'n groot formaat. Daar komen echt niet de kleinste mannen op af om spullen weg te halen volgens mij.

Als ik het goed begreep stonden die gestolen trekkers bij Vervaet ook buiten. Vindt het niet gek dat ze gestolen zijn. Je kunt een zo goed mogelijk hek hebben als je wil. Zaagje erbij en weg hek. Dan is het al helemaal niet slim om nieuwe trekkers zonder startonderbreker buiten te laten staan. Dan maak je het gewoon veel te makkelijk voor die schoften.

Nieuwe machines voor achter de trekker staan niet allemaal binnen ja. Ook bij een bedrijf als dit. Maar een nieuwe trekker zou ik neit graag buiten laten staan. Zeker geen van een klant!

Maarja, iedereen meot zelf weten wat ze met hun machines doen. Gelukkig zijn ze hier verstandig om sowieso de nieuwe trekkers/shovels etc. allemaal binnen te zetten.
Newholland-Fendt
Tjsa helaas zie je dat tegenwoordig steeds vaker. En als ze er daar in de buurt veel last van hebben is het inderdaad wel verstandig om ze binnen te zetten.

Komt tegenwoordig wel veel voor ja maar hier vooral bij boeren. Ook bij ons zelf is er vorig jaar een minishovel weggehaald... Mechanisatiebedrijven zijn hier gelukkig nog geen slachtoffer geworden van dat volk...
eppo

last van lage doorstroomsnelheid?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Tractors Diverse ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!