Foto van een David Brown 780, bezig met ploegen / eggen.diepkulter er achter zondag bietje gespeult:D

David Brown 780

case585xl
Foto van een David Brown 780, bezig met ploegen / eggen.diepkulter er achter zondag bietje gespeult:D

Reacties

berry
Flink afstiere denk die super david vanjou:P
case585xl
Goed late werke he 😛
tractorgek
Case585xl Als je op zondag wild werken moet je er plezier in hebben, anders kun beter iets anders gaan doen,maar pas op voor stukken zoals je nu bezig bent.
case585xl
@tractorgek waar slaat da op ?
tractorgek
Sase585xl Case ik niet zien dat deze foto op zondag gemaakt is,maar is dit wel,dan is dit geen werken, maar een beetje spelen met de trekker.De eigenaar zal daar niet blij mee zijn ,als ie een beetje met trekker op heeft.Het is ook mogelijk dat ik een zuur ben.Dan wil zeggen ga zo door.
case585xl
Is een tractor late stijgeren met een kulter er achter zo gek dan ? ik weet niet wat er slegt voor is als je hem gewoon rustig weer laat zakke hoor dus ik zie het probleem nie en ik ben zelf de eigenaar van de tractor

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de David Brown 780 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!