Foto van een Valtra 8150, bezig met poseren.stobben frezen in herfstachtige kleuren. Foto is geplaatst door jehan op 04-11-2011 om 19:35:13, met 5 reacties.

Valtra 8150

jehan
Foto van een Valtra 8150, bezig met poseren.stobben frezen in herfstachtige kleuren

Reacties

CoenNijenhuis
Dit is ook in Ruurlo ofniet Jehan, staat 'm wel goed die achterbanden!
Boswachter
Frezen voor gemeente of SBB ?
roytieltjes
Ok in meniekleuren 😉
jehan
Ja coen dit is ook bij de rotonde in ruurlo ..had hier mien broodbak ff leeg gemaakt ..en dacht he mooie plaats om ff foto te maken ..frezen een bedrijf uit utrecht ben veldman ofzoiets heette dat bedrijf zijn we met de chipper ook voor aan het wer geweest hier daniel ...eh roy das aangelast dat wat in de menie zit ..had het vandaag in de valtra kleuren willen verven maar ja drk met ander werk ..ohja coen die banden zijn er nu af zitten weel smallere onder ..is handiger met frezen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Valtra 8150 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!