Foto van een Mc Hale Fusion, bezig met balen persen.loonbedrijf kessels ospel. Foto is geplaatst door basford op 05-11-2011 om 11:44:59, met 10 reacties.

Mc Hale Fusion

basford
Foto van een Mc Hale Fusion, bezig met balen persen.
loonbedrijf kessels ospel

Reacties

teunutboerku
Mooie john deere
johndeere7920
Hier heb ik zo'n hekel aan met persen!! al die mini wiersies omdat de gemiddelde boer te beroerd is om er 4 bij elkaar te draaien nee laat de loonwerker maar knoeien betaalen toch per baal!!
DESLAGERURRE
@johndeere7920

dat zijn koe-boeren he 😉
ljdekker
Ook al heb je een enkele hark, de hakselaar kun je makkelijk voorblijven want die haalt je toch nooit in. Uurtje factuurtje moet je als loonwerker maar denken. Boer is zichzelf te dom af
ford8630power
Mede hierom hebben wij zo'n mooie dubbele zijafleg hark. Draai maar bij elkaar op die bende 😃
jd4050
@ford8630power

precies, daarom hebben wij dat ook op het werk 😄
johndeere7920
@ljdekker

jah dat is met een hakselaar maar met persen niet! dat word betaalt per baal en aangezien je met dit soort schijt wiersen 1: geen knappe baal krijgt en 2: je bent 5 min ant vullen voor 1 baal!! en dan zijke dat de baalen niet mooi zijn!!
Husqvarna
Is dit wel geharkt dan, als dat harken is zo heb ik hier in de buurt nog nooit gezien, bovendien blijft er zo veel te veel liggen op het land.
basford
Dit was de laatste snee gras

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc Hale Fusion ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!