Foto van een John Deere 8345R, bezig met poseren, gisteren bij Geert-Jan de Kok BV Esbeek.Tja, ook aan trekkers die bijna altijd stil staan kan zo af en toe wat aan kapot zijn of veranderd moeten word

John Deere 8345R

JD6930
Foto van een John Deere 8345R, bezig met poseren, gisteren bij Geert-Jan de Kok BV Esbeek.

Tja, ook aan trekkers die bijna altijd stil staan kan zo af en toe wat aan kapot zijn of veranderd moeten worden.

Ergens die dag zou er een 6R gearriveerd zijn opt bedrijf, evenals bij Vervaet.

Reacties

ekenhorsie
Dikke power!
deerefan
@ekenhorsie maximaal 392pk 😄
JOHNDEEREBOERTJE
Ik zag afgelopen week een 6190R rijden op de schollevaarweg in Zeewolde.
Weet iemand daar iets van af?
B.v. een demo van greve ofso?
JD6930
@JOHNDEEREBOERTJE

Kan goed! Is dat in de flevopolder(sorry vben neit zo bekend met al die plaatsen)?

Zo ja, dan is het een testtrekker van John Deere, die is idd. via greve hier. Of de trekker nu ook van Greve is weet ik niet. Heb alleen gehoord een paar maanden geleden van een verkoper van de Kok dat er daar al een tijdje eentje rond reed. Dit is waarschijnlijk 1 van de 4 6R's die John Deere in Europa getest heeft. In De Voor stond dat er 4 6R's in Europa zijn getest, die trekkers reden rond in normale omstandigheden bij boeren en loonwerkers. Dit om alles goed te hebben tijdens de invoering. Zonder dat veel mensen het weten dus rijd er al een hele tijd eentje in NL rond. 😉
S Schenning
8345R wordt toch niet meer gemaakt. Bij de eerste 8R was zon betje alleen de kabine anders, nu met die nieuwe motor kap is er toch heel wat veranderd aan de motor en autopowr ben ik verteld....??
ljdekker
@JOHNDEEREBOERTJE Die heb ik ook gezien.
JD6930
@S Schenning

Die wordt idd. niet meer gebouwd, deze werden alleen in 2010 gebouwd/geleverd(en vante voren enkele in 2009 voor presentaties denk ik). Deze trekker op de foto is nog zo goed als nieuw, dit is een demo trekker die al wel redelijk wat demouren heeft gedraaid maar toch heel vaak stil in de showroom/loods heeft gestaan. Het is afwachten wanneer deze verkocht wordt.

De nieuwe is idd. zover ik weet behoorlijk veranderd. Ik weet niet of op deze hier ook al dat emmissie gedoe al zit maar denk het niet.
RobinBos
@ljdekker

de flevopolder is meer als alleen ERF hoor
ljdekker
Dat weet ik, maar zoveel van die trekkers zijn er nog niet.
RobinBos
Ik vraag me echt af hoe iedereen bij erf komt. Dat ding heeft er naar mijn weten twee keer een paar dagen gelopen, en verder maanden lang ergens anders. En nog duikt het verhaal van erf overal op.
maartendankers
@RobinBos

Dat komt omdat al die tijd geen foto's zijn gemaakt en die paar dagen bij Erf wel 😃
jeroen13
@JD6930

ja das nog goed dat hij kapot is buiten een druk seizoen (veronderstel dat de trekker dan van een loonwerker was of zo :P) want bij ons valle ze altijd in panne als ze aan het rijden zijn en voor de rest staat dat daar een hele winter en valt da ni in panne 😛

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 8345R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!