Foto van een International 633, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door pieto84 op 14-11-2011 om 12:58:29, met 12 reacties.

International 633

pieto84
Foto van een International 633, bezig met poseren.

Reacties

IH Joeri
Mooie trekker. haha met opa voor op!
Rega
Uitlaat zwart spuiten, staat veel mooier!
cih1056xl
Dit is standaard Rega! 😛
Rega
Ok, dan zeg ik niks! 😛
wolseley
Uitlaat hoort origineel wit.
pieto84
@wolseley

Als je het toch over de uitlaat hebt.. Deze zit zo'n mooi geluidje in, en ik heb me laten vertellen dat die namaak dat niet hebben. Er zitten wel een paar deuken in, maar ik wil toch deze houden. Hoe zou ik hem het beste kunnen schilderen. De originele verf is eraf gebladderd door de hitte. Is er speciale hittebestendige verf in de handel?
pruttelpower
Je kunt bij de lmb in de buurt wel hittebestendige verf krijgen, alleen is dat volgens mij meestal zwart. je kunt vragen of ze ook grijs hebben natuurlijk!
hakkert6
Voor een Inter is er toch geen (hittebestendige)verf op de uitlaat die er niet afbladerd?

Er hoort dus wat roest op de uitlaat te zitten!!
needse knooier
@pieto84 is mooi gelukt kerol!
mooie foto in het najaars zonnetje
pieto84
@hakkert6

Der zitten helaas al zeker 6 lagen over mekaar geprutst!! Ziet er niet uit!
Rega
@pieto84

De autohandel heeft gewoon van die hittebestendige verf staan, hebben vaak plank vol van alle voorkomende kleuren, daarom zij ik ook spuit hem gewoon mat zwart is mooi dekkende kleur, wel ff goed uitharden na et spuiten, maar dat staat op et bussie hoe en wat.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 633 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!