Foto van een John Deere 6170R, bezig met poseren bij Geert-JandeKok BV.Om hem goed en mooi van alle kanten op de foto te kunnen zetten werdt de trekker verplaatst verder op het terein!Binnenkort in Go

John Deere 6170R

JD6930
Foto van een John Deere 6170R, bezig met poseren bij Geert-JandeKok BV.

Om hem goed en mooi van alle kanten op de foto te kunnen zetten werdt de trekker verplaatst verder op het terein!

Binnenkort in Gorinchem te zien!

Meer foto's volgen...

Reacties

deerefan
Zo dat is een mooie foto met een hele mooie trekker dr op 😉
mc-624
Zijn veel traptredes
Valtrapowerr
@JD6930

Quote:
Binnenkort in Gorinchem te zien!

kijk das mooi!!
japie82
@Valtrapowerr

Ga jij ook naar Gorinchem?
Valtrapowerr
Das wel de bedoeling 😉
JD6930
@Valtrapowerr

Idd. Op de stand van Geert-JandeKok staat de trekker dan. Ik weet niet welk standnummer hun hebben. Er zullen vast ook nog wel wat Pausjes, Krampe's, Mustangs, Hanix's, Bema's enz. te zien zijn op die stand.

Kan best zijn dat er ook een 7R op die stand komt (7 230 R of 7 280 R), een van de 2 staat al bij een van de 3 vestigingen, de 2e weet ik niet of die er al is of wanneer die komt. Ik heb niks over die 7R gehoord of die ook naar die beurs ging of niet dus weet dat niet zeker. Weet ook neit hoeveel John Deere's ze meenemen. Ik weet niet in welk dealer gebied Gorinchem ligt?

Maar dit is in ieder geval zeker wel een mooie trekker. Nu nog een frontgewicht en zwaailamp en hij is helemaal af. Na de beurs gaat de trekker naar zijn nieuwe eigenaar. Binnenkort volgen er ngo meer 6R'etjes voor klanten en voor de Kok zelf als demo.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6170R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!