Foto van een Agrimat Giertank, bezig met bemesten. Een achter wiel van de huurton was niet goed aangedraaid en stilletjes aan losgelopen. Bij het opdraaien van de weg met volle tank schoot de velg ove

Agrimat Giertank

Jochemz
Foto van een Agrimat Giertank, bezig met bemesten. Een achter wiel van de huurton was niet goed aangedraaid en stilletjes aan losgelopen. Bij het opdraaien van de weg met volle tank schoot de velg over de moeren heen met dit als gevolg. Gelukkig voor de rest geen schade of gewonden.

Reacties

dx11
Ai, tering zeg 😃
Valtra-Fordpower
Zat al ff los jah 😃
Jochemz
Inderdaad zat waarschijnlijk al ff los. Ookal zal het uitslijten met een volle ton ook wel héél snel gaan. De achteras is een gestuurde as, misschien daarom dat ik het niet gemerkt heb. Ik heb er toen een paar nachten slecht van geslapen.
JJ
Heb al 3keer gehad dat moeren losliepen ma heb het alle keren gehoord/gevoeld.
Valtra-Fordpower
Zo blijkt maar weer, altijd weer die controle ronde die nooit tot weinig uitgevoerd wordt toch handig kan zijn 😃
Jochemz
@Valtra-Fordpower idd, dit is in het voorjaar gebeurd, sinds toen controleer ik ieder machine dat ik aankoppel. En bij deze ton elke maal dat ik aan het volzuigen ben controleer ik (met het oog) de wielen.
Jochemz
@JJ had ik met de raam open gereden had ik het misschien ook wel gehoord. En ik had helemaal niets gevoeld, waarschijnlijk omdat de schokken door de vering werden opgevangen ofzo.
JJ
@Jochemz Ook met de raam dicht. Maar kan me wel voorstellen dat je het niet hoort. Ma begrijp wel dat je er slecht van slaapt want je schrikt je dood. En dan nog bellen van hoe verder is ook niet het fijnste gesprek.
Jochemz
@JJ
neen inderdaad, het is gehuurd materiaal. Maar de eigenaar had deze pas opgekocht en eigenlijk niets gecontroleerd. 2 dagen later reden we er toch terug mee rond.
huub case
Heb het wel ns van de trekker gehad met gier rijden. had net dubbellucht eraan gehad en daarvanf gaan ze schijnbaar ook wat losser zitten
rijde mej uw traktor van t erf voelde n kant wat tikken en zakken

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Agrimat Giertank ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!