Foto van een Zelfbouw Zelfgemaakte constructies, bezig met poseren. schuif voor het voor aan te schuiven, maar ook voor het voer van het hek weg te schuiven.

Zelfbouw Voerschuif

Jochemz
Foto van een Zelfbouw Zelfgemaakte constructies, bezig met poseren. schuif voor het voor aan te schuiven, maar ook voor het voer van het hek weg te schuiven.

Reacties

johndeere3640fan
Maar hoe werkt het dan met voer wegschuiven? Want dan moet je het toch eerst naar de midden vegen?
me
Kan hem toch vanaf 2 kanten aanpikken ? .. Ik zeg mooi gemaakt!
Jochemz
@johndeere3640fan

het is gemaakt dat ik de bak onder de vierkante buizen schuif, als ik dan ophef klemt de bak zich vanzelf vast tussen de vierkante buizen en de schuif zelf. De lat boven op de vierkante buizen is om vast te "knijpen" met de pitsbak, zo dat hij niet links/rechts kan schuiven en ook wat stabieler in de bak hangt. In deze positie haal ik al het voer van het hek weg en loop ik zo geen risico om het voerhek te beschadigen en de betonnen vloer blijft mooi.

andersom werkt het klemprenciepe identiek maar dan schuif ik het voer naar buiten.
Jochemz
@me

dankje, ben er zelf ook wel een beetje "trots" op. Mijn eerste zelf ontwikkelde zelfbouw machine 😄
cormickxtx
Ziet er zeer netjes uit
johndeere3640fan
@Jochemz

Verrek ja, had ik nie aan gedacht 😉 Mooi gemaakt.
dickt
Ik, dickt en Johndeeretje hebben dit object verplaatst van Tractoren Zelfbouw Zelfgemaakte constructies (Poseren) naar Machines Zelfbouw Voerschuif (Poseren)
radium45
Ik, dickt en Johndeeretje hebben dit object verplaatst van Tractoren Zelfbouw Voerschuif (Poseren) naar Zelfbouw Voerschuif (Poseren)
radium45
Wat een geweld weer 😃
dickt
@radium45

@Johndeeretje

Ja, wij schuiven vanmiddag alles met een paar muisklikken van de plek! Net of het niets is! 😃
Johndeeretje
@dickt

Klopt, zo moet het ook eigenlijk 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw Voerschuif ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!