Foto van een Fendt 720, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door landbouw op 10-12-2011 om 21:51:21, met 11 reacties.

Fendt 720

landbouw
Foto van een Fendt 720, bezig met poseren.

Reacties

chrizzie6230
Apart maar ook vet vers
jehan
Ik kan maar niet aan die lelijke cabine wennen
lintel
Verplaatsen naar Fendt 720?
roytieltjes
Ik, radium45 en lintel hebben dit object verplaatst van Tractoren Fendt 700 Serie (Poseren) naar Tractoren Fendt 720 (Poseren)
Johndeere6210r
@jehan

Die cabine valt toch nog wel mee, het is wel even wennen in het begin 😛. Is volgens mij wel donders handig bij voorlader werk!
devermeiren
Kvindt het toch maar een lelijke cabine..
Mengeledriver
Als't nie mooi is dan laat je toch een stuk wit plexiglasspul buigen en dan schroef je die tussen de werklampen? Direct een rij oranje lampjes erin en hij is af 😃
landbouw
Mischien als optie een zonnekap 😉 dat breekt het zogezegt. maar vind het zelf eigenlijk wel meevallen. uit deutzervarind weet ik dat een lichte cabine met (zonlicht dan) altijd wel prettig werken is. en dat zul je bij deze fendt ook wel hebben denk.
tractorquintentje
Als de zon er recht op staat is het volgens mij wel een bakoven erin en je ziet toch ook niet veel meer, of heb je ook zo'n scherm voor van boven tot beneden te doen?
charel
Ik ken de koper van deze pony slagerij uit Oudenaarde vindt het er persoonlijk wel over maar als je het geld er voor hebt waarom ook niet

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 720 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!