Foto van een John Deere Meerdere, bezig met poseren, 2 september 2011, op de John Deere Customer Days 2011 in Osnabrück.John Deere 6R's.

John Deere Meerdere

JD6930
Foto van een John Deere Meerdere, bezig met poseren, 2 september 2011, op de John Deere Customer Days 2011 in Osnabrück.

John Deere 6R's.

Reacties

tjerk-koetje
Jammer,
daar had ik ook heen gewild
mijn oom woont er 7 km van daan!!!
grrrrr
JD6930
@tjerk-koetje

Oke, tja das balen!

Ik wist het pas 1 dag van te voren dat er zo'n show was daar. En dat ik er heen mocht als ik wou en vrij kreeg van men baas.

Men pa wist het 2 dagen van te voren 's avonds al maar heeft het eerst met ons ma overlegd, waarna hij de dag van te voren men baas heeft gebeld toen ik nog lag te pitten (die dag moest pas in de middag/'s avonds werken) en net voor ik vertrok naar men werk smiddags belde men baas op dat ik vrij kreeg en dus heeft men pa toen terug gebeld anar de vertegenwoordiger en zodoende stond ik de volgende dag rond 4 uur langs men bed om rond 5 uur ('s ochtends) opgehaald te worden en rond kwart over 5 na daar verzameld te hebben in de auto richting Den Bosch te stappen waar iedereen van de Kok Jamo en Den Otter(medewerkers en klanten)) verzamelde en op de bus stapte voor een iets van 4 uur durende reis richting Osnabrück.

Was echt een mooie dag. Alles was geregeld. Vervoer, Ontbijt, lunch en zelfs avondeten in een restaurant. Het was wel een lange dag (kwart over 5 's ochtends vertrekken, 11 uur 's avonds terug) maar het was zeker de moeite waard.

De foto's die ik nu nog heb geplaatst/nu nog plaats zijn uitsnedes van andere foto's, vondt het wel mooi.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van John Deere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!