Foto van een John Deere Meerdere, bezig met poseren.John Deere 3050 & 2030. Foto is geplaatst door JD6930 op 23-12-2011 om 21:52:50, met 7 reacties.

John Deere Meerdere

JD6930
Foto van een John Deere Meerdere, bezig met poseren.

John Deere 3050 & 2030

Reacties

Axle Rose
He wat een leuk trekkertje. Wat voor type is het?
JD6930
Axle Rose
Nou ik hoef niet te vragen waar hij staat hahaha. Zal eens bellen morgen is wel iets voor mij.
JD6930
@Axle Rose

Haha ja.

Is idd een erg mooi trekkertje! Ondanks de de cabine die ik niet zo erg mooi vindt op zo'n trekkertje.

Hier is de link naar de gegevens over deze trekker:
dekokoccasions.didatashop.nl/Database/…/Occasion/Occasion.aspx?layout_mode=&reset=1&viewmode=groups&id=002-3810&scroll=0&foto=1
rickjd
@JD6930

Watnou je maakt slechte reclame! Je zorgt gewoon voor klanten!
Je moet gewoon geld vragen joh 😃 !
JD6930
@rickjd

Haha, laatst vroeg een van de medewerkers wel of ik er al geld voor kreeg of niet ja 😛 Die vond het niet erg dat ik regelmatig langs kom daar. Ik heb ook nog van niemand gehoord dat ze het niet willen etc. Ik sta er ook echt niet elke dag binnen, 1 keer per week of 2 weken misschien. Maar dan maak ik echt neit altijd foto's en loop i kecht niet altijd het hele bedrijf rond oom met mensen te praten zoals sommige op TF denken.

Ik vindt het een mooi bedrijf en vindt dat er mooi materiaal staat, als ik van de Kok en zen medewerkers foto's mag maken dan mag ik het toch zelf weten of ik er foto's maak en hoeveel. Ik snap oo kwel dat meer dan 20 foto's in een keer maken/ in korte tijd hier op TF plaatsen van 1 trekker erg veel is, maar dat ze dan bij 4 foto's al meoten gaan zeuren??? Ik heb er wel meer van die 7R maar die heb ik expres neit meteen geplaatst zodat ze hopelijk normaal zouden blijven doen maar blijkbaar is dat nog steeds moeilijk voor velen.

Gelukkig neit voor allemaal, en gelukkig kunnen sommige het dus echt wel, wat blijkt uit bovenstaande reacties.

Deze foto is al van enkele weken geleden, toen ik ook die foto's van die 7830 heb gemaakt, maar heb er niet echt aan gedacht toen om ze te plaatsen, heb nog wel wat meer foto's van oude JD's etc. daar.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van John Deere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!