Foto van een Machines Diverse, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door JD 6430 The Best op 02-01-2012 om 21:37:11, met 7 reacties.

Machines Diverse

JD 6430 The Best
Foto van een Machines Diverse, bezig met poseren.

Reacties

dx11
Wat een constructie 😃
Ronijn
Bakken en braden voor gevorderden 😛
PatrickZ
Als het maar goed werkt..
Fendt926Driver
Kan altijd nog 20 ct per kilo opbrengen
JD 6430 The Best
Even voor de duidelijkheid: HIJ IS GELUKKIG NIET VAN ONS! volgens de eigenaar werkt hij nog wel goed, was het eerste laswerkje van hem in 15jaar 😃
Fendt926Driver
Ken het systeem. vroeger heben ze bij ons een schuif gemaakt achter een 60pk trekker. ging prima. buurman met 120pk trok hen doormidden. weer aan elkaar gelast. zelf met 180 pk aan snot getrokken. weer een doosje laspinnen er aan gewaagd. nu zit er 260 pk nog steeds voor datzelfde schuifje. afwachten hoelang dat goed gaat. heb nu originele kilverbak dus heeft de schuif meer rust. maar zitten denk ik wel 5 pakken laselectroden in de gehele schuif. maar kan in de hef , hef met wielen en er kan een dissel in. net als deze die heeft ook ooit in de hef gekund.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Machines Diverse ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!