Foto van een Fendt 610S, weer grijs.. Foto is geplaatst door Knikkert op 03-01-2012 om 20:44:22, met 7 reacties.

Fendt 610S

Knikkert
Foto van een Fendt 610S, weer grijs.

Reacties

Ronijn
Dat ziet er netjes uit. Hoe heb je alles kaal gemaakt? Of gewoon ontvet en overgespoten?
Knikkert
Heb hem schoon gespoten met een stoomcleaner, ontvet met truckcleaner en vervolgens onvet met thinner.
pv50076
Strak werk
Fendt926Driver
Super strak arjan. daar kun je gerust mee naar de trekkertrek dit jaar. heb je aan de motor ook nog wat verandert of was hij al sterk genoeg? heb je je al opgegeven voor de john deere excursie? heb 500 asprientjes gekocht zou dat genoeg zijn voor al dat groen gele spul of neem jij ook nog een doosje vol mee?
Knikkert
Deze moet wel weer mee naar de trekkertrek dit jaar, als ie op tijd klaar is tenminste. Heb aan de motor niets veranderd, misschien nog een slag aan de brandstofpomp maar verder doe ik er niets aan, moet standaard blijven.
Heb me wel opgegeven voor de excursie, 500 asprientjes lijkt me genoeg, anders moeten we ons maar verdoven met de groene flesjes.
fendtje 308 lsa
Mooi gedaan, wat voor verf heb je gebruikt?
ik ben ook aan het kijken vindt het vooral moeilijk om de juiste kleur groen te vinden bij deze trekkers. wanneer heb je het groene klaar?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 610S ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!