JOSKIN PROFESSIONELE DAGEN 2012.. Foto is geplaatst door NHSanderJD op 15-01-2012 om 14:57:41, met 10 reacties.

Renault YL

1.242 foto's van @NHSanderJD

NHSanderJD
JOSKIN PROFESSIONELE DAGEN 2012.

Reacties

DB_jansen
Renaultje 😃
NHSanderJD
@DB_jansen

Die is niet zo jong meer.
Tom VB
Ik, jordi 1455 en marcoMFFAN hebben dit object verplaatst van Tractoren Onbekend Onbekend (Poseren) naar Tractoren Renault onbekend (Poseren)
The Fox
@NHSanderJD

Dit is een Renault YL uit 1934.
Een 4 cilinder benzine motor goed voor 18 pk. Er hebben 520 exemplaren de Fabriek verlaten dit tussen 1934 en 1939.
ford5000
Ik, Heldern en SJB533 hebben dit object verplaatst van Tractoren Renault onbekend (Poseren) naar Tractoren Renault YL (Poseren)
Deutz-oldie
@ The Fox:

Hoe weet je dit allemaal?
The Fox
@Deutz-oldie ik ben al jaren Renault verzamelaar,durf bijna zeggen de grootste van ons land.ik heb bijna alle folders,boeken en miniaturen.Zelf heb ik 4 Renault tractoren.
Uit welke streek kom jij? Ik woon in Roksem,groetjes Kris.
Deutz-oldie
@The Fox
Ik weet niet of je de foto bij Renault AFVH gezien hebt. Er hangt een plakkaatje aan waarop staat AFV-1 en een nummer eronder. We zijn niet zeker over het type, bouwjaar en vermogen. Via internet dachten we dat het een AFVH moest zijn, maar het is dezelfde als deze YL.
The Fox
Het is inderdaad een AFV,doch de recht staande luchtaanzuig ontbreekt en daardoor is het verschil niet zo groot meer.De AFVH is een AFV trekker die met gasgenerator was uitgerust omdat er eind 1938 een schaarste aan brandstof was.De dieselversie verdween vrijwel direct uit het leveringsprogramma.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault YL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!