Foto van een Ford 8630 , even een tandwiel vervangen :DHeeft iemand een idee waar ik een tweedehands tandwiel kan vinden? Nieuw zijn ze nogal duur.Het gaat om het tandwiel dat de liftpomp aandrijft.Di

Ford 8630

fordfanaat
Foto van een Ford 8630 , even een tandwiel vervangen 😃

Heeft iemand een idee waar ik een tweedehands tandwiel kan vinden? Nieuw zijn ze nogal duur.
Het gaat om het tandwiel dat de liftpomp aandrijft.
Dit: tractorfan.nl/picture/587578/

Reacties

eddie
Onderhoudsbeurtje ? 😛
boertieuuutroke
Ik denk dat je wel tandwielen kunt vinden voor deze trekker bij meindersma in tiel
inter-Eric
bruyntracparts.nl/ hem even mailen heb veel ford liggen ,maar kijk uit bij die vent ga zelf even kijken ,is niet de betrouwbaarste maar heb wel veel liggen koop er geen hele trekker,zon tandwiel denk ik wel dat je der kunt kopen maar electronica of complete motors of delen zo ik er niet kopen
jelle algera
Je kan richard in willemsoord ook eens proberen
Misschien heeft die nog wat liggen.
Valtra-Fordpower
Of anders Beukeveld Exports, heeft ook veel Ford onderdelen liggen. Maar ik vermoed een overbodige reactie noord, noordholland en belgie liggen niet naast elkaar 😃
inter-Eric
@Valtra-Fordpower
als de postzegel maar groot genoeg is brengen ze het overal heen
wouterdp
Fordfanaat,
dat tandwiel is nog het minste, doe maar eens die pomp open waar het tandwiel opzit. die is zeker gesneuveld van al het ijzermaalsel.
voor tandwiel alleen zou ik nr patoux bellen.
bel je oem nr door en ze sturen het wel op of er gewoon naartoe rijden.
als de pomp ook stuk is moet je naar agro de bussche van pittem.
Hij heeft ze nieuw liggen voor een veel betere prijs dan nh zelf.
wouterdp
Wat is er eigelijk gebeurt met da tandwiel? want da hebk wel nog nooit gezien
fordfanaat
@wouterdp

De liftpomp word ook vervanger hoor, net zoals het tandwiel op de liftpomp. Hoe dit is gebeurt weet ik ook niet. Ik denk op de een of andere manier speling en dat ze toen tand op tand hebben gedraait. Het asje van de liftpomp is ook krom.
wouterdp
Ik praat ni van de liftpomp, maar van de lagedruk pomp. zit achter uw tandwiel.
die pomp heeft geen filtering voor de aanzuig, juist na de aanzuig. dus alle vuiligheid en ijzermaalsel dat hiervan gekomen is is zobizo ook door die pomp gegaan en ben er praktisch zeker van dat die ook kapot is.
GijsmetdeFord
Ken wel iemand in rossum die wss wel onderdelen heeft als je me je email adres geeft leg ik het wel uit. maar die lagedruk pomp is aardig duur.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 8630 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!